VRIJHEID: het einde van de menselijke conditie

Eindelijk, de verlossende, verzoenende en rehabiliterende biologische verklaring van de menselijke conditie die de gedroomde dageraad van begrijpen teweegbrengt en een einde maakt aan al het lijden en conflict op Aarde

VRIJHEID: Het Einde Van De Menselijke Conditie door Jeremy Griffith - World Transformation Movement

VRIJHEID: het einde van de menselijke conditie is de definitieve presentatie van de doorbraak biologische verklaring van de menselijke conditie van de Australische bioloog Jeremy Griffith, nodig voor het volslagen begrijpen van menselijk gedrag en de ultieme verbetering van alle onderliggende psychose in menselijk leven.

Professor Harry Prosen, voormalig president van de Canadian Psychiatric Association, heeft gezegd: “Dit boek der boeken, sterker nog dit grootste aller boeken, brengt de mensheid effectief uit een staat van verbijstering over de aard van het menselijke bestaan naar een staat van diepgaand begrijpen van ons leven. Het is een geval van alle waarheid in één keer boven water krijgen! Ik geloof dat dit de meest sensationele informatie is die ooit op planeet Aarde is verschenen.”

VRIJHEID werd in juni 2016 gepresenteerd bij de Royal Geographical Society in Londen, waar Sir Bob Geldof — die in wezen geridderd werd voor zijn bezorgdheid voor de mensheid — de procedures begon door te pleiten voor wetenschappers zoals Jeremy om de wereld te redden. Jeremy presenteerde vervolgens die wanhopig benodigde wetenschappelijke oplossing voor de problemen van de wereld, wat de verzoenende verklaring van de ‘goed en kwaad’ geconflicteerde menselijke conditie van onze soort is. (Zie hier voor details van de presentatie en de eropvolgende publiciteit in het Engels.)

Hulp voor beginners:

Om optimale layout en functionaliteit te garanderen raden we je aan om de PDF te bekijken met de huidige versie van Adobe Reader.